Goedkope crematie regelen

Als men een uitvaart regelt, wordt steeds vaker gekozen voor een crematie. Waar begrafenissen voor velen -met name degenen zonder uitvaartverzekering- onbetaalbaar zijn geworden en daarmee in populariteit afnemen, is de crematie sterk in opkomst, doordat een crematie zeer voordelig geregeld kan worden.

In Nederland is zodoende het aantal uitvaartondernemers in opkomst dat zich specialiseert in budgetcrematie. Een budgetcrematie is de goedkoopste crematie-variant. Deze vorm van uitvaart is waardig en goedverzorgd en richt zich op de basale onderdelen van de uitvaart. Uiteraard kunnen budgetcrematies -indien gewenst- uitgebreid worden met extra wensen, waardoor de uitvaart feitelijk is zoals u dat wenst, maar met de zekerheid dat de kosten tot het minimum beperkt blijven. 

Een crematie die waardig én betaalbaar is

Een zorg die mensen vaak hebben is dat een goedkope crematie niet waardig zou (kunnen) zijn. Dat is een misvatting. Sinds de opkomst van uitvaartondernemingen die zich specialiseren in budgetuitvaarten, is er sprake van een groter aanbod van kwalitatieve uitvaartdiensten tegen het scherpste tarief. U kunt deze budgetuitvaartondernemingen vergelijken door het wensenformulier in te vullen. Dan bent u verzekerd van het laagste tarief voor de uitvaart én een goedverzorgde, waardige crematie.

Waarom is een budgetcrematie goedkoper?

Een budgetcrematie bevat de standaardonderdelen van een crematie tegen het scherpste tarief. Zodoende worden de kosten laag gehouden, en kunnen de budget uitvaartondernemers een zeer laag tarief bieden. Heeft u alsnog aanvullende wensen? Dan neemt de budget uitvaartondernemer deze wensen mee tegen het laagst mogelijke tarief.

Hoe regel ik een goedkope crematie?

Als u eenmalig uw wensen en gegevens invult via het vergelijkingsformulier, dan ontvangt u gratis en vrijblijvend per e-mail offertes van maximaal vier uitvaartondernemers die gespecialiseerd zijn in budgetcrematies. Zodoende heeft u de zekerheid dat de kosten van de uitvaart niet hoger dan nodig zullen zijn.

U kunt gebruikmaken van het offerteformulier als er overlijden aanstaande is, maar ook als het overlijden zojuist heeft plaatsgevonden. U ontvangt dan met de grootste spoed gratis offertes voor een budgetuitvaart.

Vergelijk 4 offertes voor een budgetuitvaart

Is er een overlijden aanstaande of heeft het overlijden al plaatsgevonden? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes voor een goedkoop maar waardig afscheid.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)