Goedkope uitvaart regelen

Een uitvaart is niet goedkoop. Een begrafenis gaat in de regel al richting de 6.000 euro. Crematies kosten enkele duizenden euro's minder, maar de kosten daarvan zijn -zeker zonder verzekering- in voor de meeste mensen moeilijk te dragen.

Toch is het in Nederland mogelijk om een goedkope uitvaart te regelen. Goedkoop wil zeggen dat de uitvaart niet meer kost dan dat het noodzakelijkerwijs hoeft te kosten, en dat de uitvaart uiteraard nog steeds op een waardige manier geregeld en verzorgd wordt. 

Een goedkoop maar waardig afscheid

Er zijn diverse uitvaartondernemers in Nederland die zich specialiseren in een budget uitvaart. Zij verzorgen uitvaarten tegen de scherpst denkbare prijs en verzorgen het afscheid op waardige wijze. Deze aanpak maakt dat veel Nederlanders die niet meer in staat zijn om de uitvaartkosten te betalen nog steeds een mooi, memorabel afscheid kunnen krijgen.

Waarom is een budgetuitvaart goedkoper?

Er is geen standaard draaiboek voor een uitvaart. Dat maakt dat een uitvaart zo uitgebreid kan zijn als men zelf wil. Een budgetuitvaart bevat de basale onderdelen van een uitvaart. Zodoende worden de kosten laag gehouden, en kunnen de budget uitvaartondernemers een zeer laag tarief bieden (al vanaf 1.250 euro).

Hoe regel ik een goedkope uitvaart?

Vul eenmalig uw wensen en gegevens in via het vergelijkingsformulier en ontvang per e-mail gratis en vrijblijvend offertes van maximaal vier uitvaartondernemers die gespecialiseerd zijn in budgetuitvaarten. Zodoende houdt u de kosten voor de uitvaart met zekerheid laag.

U kunt het offerteformulier invullen als een overlijden momenteel aanstaande is, maar ook in gevallen van spoed (waarbij het overlijden al heeft plaatsgevonden). U ontvangt dan met de grootste spoed gratis offertes voor een budgetuitvaart.

Vergelijk 4 offertes voor een budgetuitvaart

Is er een overlijden aanstaande of heeft het overlijden al plaatsgevonden? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes voor een goedkoop maar waardig afscheid.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)