Hoe werkt het?

BudgetUitvaartOffertes.nl heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke opzet: 

1) Beschrijf uw wensen

U zoekt een begrafenisondernemer die uw uitvaart of de uitvaart van uw partner of familielid kan verzorgen, en u wilt graag dat de uitvaart niet duurder dan nodig is. Vul het vergelijkingsformulier in en beschrijf uw situatie en wensen zo duidelijk mogelijk.

2) Wij sturen uw gegevens door

Bij BudgetUitvaartOffertes.nl zijn een groot aantal begrafenisondernemers aangesloten die zich specialiseren in budgetuitvaarten. Wij sturen uw aanvraag door naar vier begrafenisondernemers die de uitvaart tegen het scherpst mogelijke tarief kunnen verzorgen.

3) U ontvangt gratis offertes

Op korte termijn sturen vier begrafenisondernemers die gespecialiseerd zijn in budgetuitvaarten u een offerte toe. Deze offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend, en geven u inzicht in de kosten en mogelijkheden. Heeft het overlijden al plaatsgevonden? Dan sturen de uitvaartondernemingen u met de grootst mogelijke spoed de offertes toe.

Vergelijk 4 offertes voor een budgetuitvaart

Is er een overlijden aanstaande of heeft het overlijden al plaatsgevonden? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes voor een goedkoop maar waardig afscheid.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)