Uitvaart offertes vergelijken

De kosten van een uitvaart worden bepaald door uw eigen wensen, en door de tarieven van de uitvaartondernemer die u inschakelt. Doordat uitvaarten de laatste jaren duurder zijn geworden, is het raadzaam om tarieven van uitvaartondernemers te vergelijken. Door eenmalig uw voorkeuren en wensen op te geven, ontvangt u vervolgens gratis en vrijblijvend offertes van maximaal vier offertes van uitvaartondernemers die u kunnen bijstaan bij het regelen van de uitvaart.

Keuze tussen crematie en begrafenis

De keuze voor een crematie of begrafenis wordt in de regel gemaakt op basis van principe, geloofsovertuiging of kosten. Een begrafenis is een duurdere vorm van uitvaart. Dat komt omdat er sprake is van kosten die niet voorkomen bij een crematie, bijvoorbeeld de grafrechten, de grafkist en de grafsteen. Wilt u uw keuze baseren op kosten, dan is een crematie de voordelige keuze. Maar ook een begrafenis kan voordelig geregeld worden, mits u kiest voor een budgetuitvaartondernemer en u er geen problemen mee heeft om de begrafenis basaal van aard te houden.

Tarieven uitvaartverzorgers vergelijken

De tweede bepalende factor is de tariefstelling van de uitvaartverzorger die in inschakelt. Tarieven van uitvaartondernemers kunnen onderling sterk verschillen. Daarnaast kunnen de producten die een uitvaartondernemer aanbiedt bij het regelen van de uitvaart (bijvoorbeeld de kist, eventuele catering, rouwvervoer, en andere vormen van (aanvullende) dienstverlening / producten) verschillen in tarief. Daarom is het raadzaam om offertes te vergelijken voor wat betreft de kosten van de uitvaart.

Is er een overlijden in zicht of heeft het al plaatsgevonden?

Geef eenmalig uw wensen voor de uitvaart op via het vergelijkingsformulier en ontvang per e-mail duidelijk inzicht in de kosten van vier uitvaartondernemers in uw regio. Zo vindt u eenvoudig een geschikte uitvaartondernemer en voorkomt u dat de kosten niet hoger dan nodig zullen uitvallen. Als het overlijden reeds heeft plaatsgevonden, dan zullen de offertes met de grootst mogelijke spoed verzorgd worden.

Vergelijk 4 offertes voor een budgetuitvaart

Is er een overlijden aanstaande of heeft het overlijden al plaatsgevonden? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes voor een goedkoop maar waardig afscheid.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)